Гемілтон - про Ред Булл: Це найшвидший болід, який я коли-небудь бачив

Представник Мерседеса визнав, що навіть його команда не створювала такої швидкої машини.
2023 г., 21 березня, 22:21
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Льюїс Гемілтон залишився під враженням від того, яким швидким виявився болід Ред Булл у перших двох гонках нового сезону Формули 1.

Семиразовий чемпіон світу здивувався, наскільки легко Макс Ферстаппен об'їхав його під час гонки в Саудівській Аравії, використовуючи ДРС.

"Я точно ніколи не бачив такої швидкої машини", - цитує сера Льюїса Sky Sports. "Коли ми були швидкими, ми не були ТАКИМИ швидкими. Це найшвидша машина, яку я коли-небудь бачив, особливо в порівнянні з іншими".

"Не знаю, як, але він (Ферстаппен) пронісся повз мене на серйозній швидкості, і я навіть не спромігся заблокувати його, тому що була величезна різниця в швидкості".

Джерело: Getty Images

"Усі хочуть побачити нашу битву, але вийшло так, як вийшло. Це не моя проблема, це не моя вина. Нам ще дуже-дуже далеко до Ред Булл. Безперечно, дивно бачити, що Феррарі відстає від нас, і для нас це плюс".

Раніше Льюїс Гемілтон, який виграв шість із семи своїх чемпіонств у роки домінування Мерседес, заявив, що йому некомфортно в нинішньому боліді "срібних стріл".


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK