Хорнер: "Ми вивчаємо можливу проблему з болідом Переса"

Команда сподівається усунути неполадки до завтрашньої гонки.
2023 г., 1 квітня, 12:42
Крістіан Хорнер / Getty Images
Крістіан Хорнер / Getty Images

Керівник Ред Булл прокоментував жахливу кваліфікацію Серхіо Переса на Гран-прі Австралії.

Нагадаємо, що в боліда мексиканця виникли проблеми з гальмами, через що той вилетів з траси і завтра стартує з останньої позиції.

Хорнер запевнив, що механіки вивчають болід, імовірно, неполадки з'явилися через проблеми з двигуном.

"Ми вивчаємо всі дані та перевіряємо, чи не вплинула на це робота з двигуном. Треба зробити все можливе, щоб проблема, якщо вона є, не виникла в гонці. Впевненість дуже важлива, і до цього моменту він виглядав дуже сильно. Просто жахлива сесія", - сказав керівник Ред Булл в інтерв'ю Sky Sports.

Однак Крістіан не впевнений, що Чеко зможе далеко пробитися вперед з останнього місця, оскільки Альберт Парк складніша траса, ніж трек у Джидді. Однак у команди є невеликий козир у рукаві.

"На цьому автодромі обганяти набагато важче, ніж у Джидді, але є чотири зони DRS, і наша машина має хороший темп. Важливо буде уникати проблем, пробиватися вперед і використовувати вірну стратегію.

У Чеко два комплекти "харду" - він і Макс єдині такі гонщики. Якщо такі шини виявляться домінуючими, це стане суттєвим фактором у другій половині гонки.

Чи надійна машина Ред Булл? Безумовно, цього вікенду ми бачили певні проблеми. Вона швидка, але на межі. Якщо Чеко не зможе довіряти боліду на гальмуваннях, то не захоче сильно ризикувати", - вважає Хорнер.

Нагадаємо, що з розкладом і результатами Гран-прі Австралії ви можете ознайомитися на нашому сайті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK