Норріс оцінив формат нового гоночного вікенду

Пілот із нетерпінням чекає на спринт у Баку.
2023 г., 14 квітня, 20:53
Ландо Норріс / Getty Images
Ландо Норріс / Getty Images

Пілот Макларен Ландо Норріс позитивно оцінив майбутній спринт у Баку, а також розповів, чому багато гонщиків виступили проти зміни формату.

Британець вважає, що гонка в неділю - це ключовий момент усього вікенду, і тому гонщики трохи бояться спринтів, щоб не зіпсувати потім собі гонку.

Але тепер, коли спринт перестав впливати на стартову решітку недільної гонки, може вийде цікаво. Це точно буде відмінним видовищем і захоплюючим протистоянням.

"Чесно кажучи, як мені здається, гонщики завжди говорили про те, що спринт не повинен бути пов'язаний з основною гонкою.

Проблемою спринтерських гонок торік - та й цього року теж, від самого початку, - було те, що ви трохи боїтеся діяти, бо будь-яка дрібниця може легко зіпсувати вам усе в головній гонці в неділю.

Не думаю, що спринт має на щось впливати. Це скоріше просто розвага для глядачів і вболівальників, які можуть побачити додаткову гонку.

І я з нетерпінням цього чекаю. Мені подобається Баку, там чудова траса. І спринт там має вийти жорстким і захопливим. Там ніколи не знаєш, що може трапитися, і це весело", - наводить слова пілота racingnews365.

Раніше Норріс також пропонував переглянути процедуру показу червоних прапорів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK