Гемілтону порадили піти з Мерседес у "стилі Бекхема"

Засновник однієї з команд Формули 1 пояснив, чому сер Льюїс повинен спробувати свої сили десь ще.
2023 г., 23 квітня, 13:59
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Цьогорічний сезон став для Льюїса Гемілтона вже одинадцятим у Мерседесі - команді, в якій він виграв шість зі своїх семи чемпіонських титулів.

Однак після скандального фіналу сезону-2021 британець поки що ніяк не може поборотися за свій восьмий рекордний титул.

На думку засновника та колишнього власника команди Джордан (нині Астон Мартін) Едді Джордана, Гемілтону варто попрощатися із "срібними стрілами".

"Він явно хоче виграти свій восьмий титул. Я думаю, що він повинен перейти у Феррарі, але це я просто несу нісенітницю", - цитує Джордана talkSPORT. "Причина в тому, що я не хочу, щоб він загас. Коли він був у МакЛарен, у нього все виходило, але він швидко перейшов до Мерседеса".

"Я був одним із людей разом із Ніккі Лаудою, які допомогли цьому статися.  Потім з'явився оновлений Льюїс Гемілтон, і ми знаємо, що він зробив за цей час. Однак, я думаю, йому час рухатися далі".

"Якщо є можливість піти кудись, він повинен піти у Феррарі, тому що кожен великий чемпіон повинен хоча б трохи попрацювати у Феррарі, тому що вона просто випромінює стиль та велич".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Головред журналу, який опублікував фейкове інтерв'ю з Шумахером, позбувся посади

Джордан пояснив, чому Гемілтон повинен зважитися на такий крок.

"Я вірю, що Льюїс знаходиться в перехідному періоді. Він знаходиться в періоді свого життя, коли він досяг такої величі, з гідністю, стилем і цілісністю".

"Йому дуже подобається рок-н-рол, його реп-музика, і в нього є ціла група людей, з якими він готовий зробити крок у ту епоху. Він, безумовно, приголомшлива модель, і його обличчя відповідає його іміджу".

"Його образ сприяє визнанню, і те, що він зробив, трохи схоже на Девіда Бекхема, який переїхав з Британії до Європи, США, і тепер він є синонімом штатів, він скрізь. Те саме стосується і Льюїса: його всі знають і він може робити все, що захоче.

Цього сезону Льюїс Гемілтон заробив 38 очок. Після трьох Гран-прі він посідає четверте місце в особистому заліку пілотів, поступаючись лідерові в особі Макса Ферстаппена 31 очко.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK