Франц Тост покине Альфа Таурі після завершення сезону

На команду з Фаенци чекають великі зміни.
2023 г., 26 квітня, 19:59
Франц Тост / Getty Images
Франц Тост / Getty Images

Беззмінний керівник Альфа Таурі Франц Тост оголосив, що залишить свою посаду після закінчення поточного сезону.

Нагадаємо, що австрійський менеджер очолював Торо Россо (зараз Альфа Таурі) впродовж 18 років від самого утворення команди.

На команду загалом чекають великі перестановки. Виконавчим директором уже призначено Петера Байєра, який раніше був виконавчим директором Формули-1.

А ось місця Тоста займе Лоран Мек'єс, якого Альфа Таурі переманили з Феррарі, де він був гоночним директором. Однак коли фахівець розпочне роботу невідомо, адже він має дочекатися закінчення терміну обов'язкової відпустки.

"Для мене було великою честю очолювати команду впродовж такого тривалого часу та з великим задоволенням працювати в колективі з такою кількістю вмотивованих і кваліфікованих людей, які поділяли мою пристрасть до Формули-1.

Але мені вже 67 років - і зараз настав час передати повноваження іншим. В особі Петера, який буде новим генеральним директором, і Лорана, який керуватиме командою, ми знайшли двох справжніх професіоналів, які виведуть Альфа Таурі на новий рівень. Хотів би подякувати всім за прекрасну співпрацю", - прокоментував свій майбутній відхід Тост.

Нагадаємо, раніше стало відомо що Ред Булл має намір реорганізувати Альфа Таурі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Франц Тост Альфа Таурі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK