"А воно того варте?": Ферстаппен висловив сумніви щодо свого майбутнього у Формулі 1

Нідерландцеві не подобається перспектива постійного розширення календаря.
2023 г., 27 квітня, 21:39
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Ще в середині березня Макс Ферстаппен зізнався, що йому не подобається ідея зі зміною формату гоночного вікенду, а на початку квітня він навіть погрожував залишити Формулу 1, якщо зміни будуть значними.

Під час етапу в Азербайджані Ф1 зазнає оновленого формату вікенду, і нідерландець вкотре заявив про те, що подібні зміни йому не подобаються, натякнувши на майбутнє розширення календаря.

"Зараз мені потрібно бути обережним у тому, що я скажу", - цитує Макса Sky Sports. "Я завжди говорив, що в будь-якому випадку, навіть якщо спринтерських гонок не стане більше, але якщо ми продовжимо розширювати календар і весь вікенд такий довгий, у певний момент ти поставиш питання: "А воно того варте?".

Джерело: Getty Images

"Мені подобаються гонки, мені подобається перемагати. Звичайно, я знаю, що зарплата і таке інше, у вас хороше життя, але чи справді це хороше життя? Я думаю, що часом ви досягаєте позначки у своїй кар'єрі, коли, напевно, ви хочете зайнятися чимось іншим".

"Я знаю, що у мене є контракт до 2028 року, і тоді ми знову його переглянемо. Але я відчуваю, що якщо в якийсь момент цього стає занадто багато, то прийде час для змін. Я думаю, що ви завжди повинні розмовляти з собою і дивитися на себе, питаючи: "Ти все ще дуже мотивований і любиш те, що робиш?".

У той же час його колега з Феррарі Шарль Леклер залишився радий від зміни формату гоночного вікенду зі спринтерською гонкою.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK