Найгеніальніший інженер сучасності погодився продовжити контракт із Ред Булл

Ред Булл та Едріан Ньюі продовжать свою плідну співпрацю.
2023 г., 3 травня, 00:19
Едріан Ньюї / Getty Images
Едріан Ньюї / Getty Images

Едріан Ньюі прийняв пропозицію Ред Булл продовжити контракт із командою, повідомляє Motorsport.

Нинішня угода легендарного інженера з володарем Кубка конструкторів Ф1 добігає кінця цього року. Це викликало недавні припущення про те, що конкуренти "биків" можуть спробувати переманити Ньюї.

Читайте також: Феррарі переманили з Ред Булл двох фахівців з аеродинаміки

Але на тлі домінуючого старту сезону 2023 року Ред Булл і Ньюі швидко опрацювали деталі нової угоди, яка дозволить їм працювати разом ще багато років.

64-річний британець продовжить свою роботу у якості головного технічного директора, відповідаючи за прогрес команди, її бізнесу передових технологій та нового підрозділу силових установок.

Хоча не було ні офіційного оголошення, ні подробиць про те, як довго діятиме контракт, керівник команди Крістіан Хорнер привітав той факт, що Ньюі продовжить свою роботу в Ред Булл.

Джерело: Getty Images

"Від початку Едріан був такою важливою частиною команди від", - сказав Хорнер. "Він охоплює безліч областей, і його глибина досвіду та знань, на які можна спертися, і те, як він працює з молодими хлопцями - це здорово".

"Він так само мотивований, як і завжди. Очевидно, він виявляє великий інтерес до того, що відбувається в галузі силових установок, а також передових технологій Ред Булл".

Хорнер також заявив, що Ньюі був натхненний перспективою того, що Ред Булл вироблятиме свої власні двигуни з 2026 року, а це означає, що команда вперше в історії розроблятиме кожен компонент свого боліда.

Едріан Ньюі вважається одним із найуспішніших автомобільних інженерів в історії Формули 1. За свою багаторічну кар'єру він допоміг виграти чемпіонські титули таким командам, як Вільямс, МакЛарен та Ред Булл.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ред Булл Едріан Ньюї

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK