Легенда Формули 1 потрапила у незручну ситуацію з Федерером на Гран-прі Маямі

Мартін Брандл розповів історію, як він випадково спровокував сера Джекі Стюарта на порушення правил.
2023 г., 10 травня, 19:34
Джекі Стюарт / Getty Images
Джекі Стюарт / Getty Images

Традиційно перед стартом Гран-прі Маямі журналіст Sky Sports Мартін Брандл ходив по стартовій решітці, спілкуючись із гонщиками та зірками, які відвідали гонку.

До кінця цієї прогулянки він підійшов до огородженої мотузкою секції, яка була відкрита тільки для обраних VIP-персон. Серед них була легенда тенісу Роджера Федерера, який був однією з цілей Брандла.

При цьому екс-пілот Формули 1 зустрів сера Джекі Стюарта, який завдяки своїм швейцарським зв'язкам добре знає Федерера. Триразовий чемпіон світу погодився покликати тенісиста і попросити його підійти до Брандла для інтерв'ю, що викликало замішання у співробітників служби безпеки.

"Що за легенда, йому ж 83 роки", — цитує Брандла Motorsport. "Я наткнувся на нього перед огорожею. Це було схоже на спробу потрапити до сумнівного нічного клубу, чи не так? У нас двох не було шансів, у нас був неправильний дрес-код або щось таке".

"Навколо було так багато людей, і мені особливо хотілося поговорити з Роджером. Я випадково сказав це Джекі, і він такий: "Так ти хочеш поговорити з ним?" І я сказав: "Так". "Ну, я його приведу, я його приведу".

Джерело: Getty Images

"Він прослизнув під мотузкою і за ним погналися троє. І я такий: "Боже мій, я щойно викинув Джекі Стюарт з цього місця". Нас обох виганяли з куди кращих місць, ніж це! Це було весело, правда".

"Якщо чесно, у той момент я почав трохи панікувати. Йому 83 роки, мені не потрібно, щоб він там ризикував собою тільки заради інтерв'ю. Він був чудовий. Це справжній друг, чи не так, коли вони роблять усе можливе для тебе ось так".

"У результаті я спостерігав ситуацію: Стюарт, троє охоронців, Роджер Федерер, а потім втручається ще й Джордж Расселл, намагаючись пояснити, що відбувається. І все це спровокував сер Джекі Стюарт!".

Джордж Расселл та Роджер Федерер
Джордж Расселл та Роджер Федерер / Джерело: Getty Images

"Я бачу, що там йде розмова. І в результаті Федерер розвертається і йде в супроводі сера Джекі, тож я з ним поговорив".

Раніше стало відомо, що Астон Мартін у 2026 році може розпочати співпрацю з мотористом Ред Булл.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK