Стало відомо, коли Ріккардо повернеться за кермо боліда Формули 1

Австралієць отримає можливість продемонструвати свої здібності за кермом машини Ред Булл 2023 року.
2023 г., 10 травня, 21:59
Даніель Ріккардо / Getty Images
Даніель Ріккардо / Getty Images

Даніель Ріккардо повідомив, що він збирається вперше сісти за кермо RB19 після липневого Гран-прі Великої Британії в рамках тестів Піреллі, повідомляє офіційний сайт Формули 1.

Після свого повернення в Ред Булл, Ріккардо в основному займається на симуляторі, а також їздить на всілякі заходи "биків". Але незабаром він знову займе місце у кокпіті.

"Я керуватиму RB19 у липні після гонки в Сільверстоуні — я проходжу тест Піреллі", — заявив "Медоїд". "Потім, можливо, я отримаю ще один шанс після Монци у вересні. Ще кілька місяців і я відчую, як це".

"Я просто радий знову поганяти і спробувати нагадати команді, що я колись досяг великого успіху, що я все ще можу проїхати швидке коло".

Джерело: Getty Images

"Я безперечно все ще в дуже хорошому місці - я дуже задоволений цим", - так описав Рік свою роль у команді. "Чи означає це, що я буду щасливий робити це протягом наступних двох чи трьох років? Можливо ні. Але я думаю, що цього року це, безумовно, добре для мене".

"Прямо зараз моїм бажанням залишається повернення на стартову решітку наступного року. Я відчуваю, що в мене безперечно є незакінчені справи".

Читайте також: Легенда Формули 1 потрапила у незручну ситуацію з Федерером на Гран-прі Маямі

Нагадаємо, що Даніель Ріккардо провів у Ред Булл п'ять років, після чого у 2019 році він залишив команду. Провівши в Рено та МакЛарен по два роки, у 2023 році 33-річний австралієць повернувся до табору "биків".


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK