Феррарі має намір зберегти Леклера навіть у разі переходу Гемілтона

Скудерія готова розлучитися з Сайнсом.
2023 г., 23 травня, 15:55
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Феррарі визначилася з пілотом, який у будь-якому разі збереже своє місце в команді. Ним став Шарль Леклер, стверджує La Gazzetta dello Sport.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що команда з Маранелло ] хоче переманити Льюїса Гемільтона. Однак це означає, що одному з пілотів доведеться покинути Скудерію.

За інформацією видання, у разі підписання Гемілтона команду залишить Карлос Сайнс. Президент Феррарі вважає Шарля Леклера незамінним пілотом і розраховує укласти з монегаском новий довгостроковий контракт.

Однак запрошення британця ускладнює той факт, що в обох пілотів Феррарі чинні контракти, а чекати на їхнє закінчення в Маранелло не мають наміру. Адже Льюїсу вже 38 років і його кар'єра хилиться до заходу.

Проте Елканн готовий розірвати контракт із Сайнсом, пілота все одно активно сватають в Ауді. Однак навіть так перехід Гемілтона в червону стайню вкрай малоймовірний.

Льюїс хоче восьмий титул, але в поточній ситуації ні Мерседес, ні Феррарі не здатні конкурувати з Ред Булл. А тому йому немає сенсу змінювати одну команду на іншу, що до того ж спричинить безліч змін у його житті.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Хонда уклала угоду з Астон Мартін.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK