Леклер розповів, що пішло не так під час кваліфікації

Монегаск вважає, що болід був несправний.
2023 г., 3 червня, 20:00
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Шарль Леклер зізнався, що під час кваліфікації Гран-прі Іспанії відчував існуючі проблеми з болідом.

Нагадаємо, що монегаск вилетів після першого сегмента кваліфікації, показавши лише 19-й час. У той час як його напарник Карлос Сайнс посів другу сходинку.

Шарль упевнений, що все дло в несправності боліда, і він буде дуже здивований, якщо механіки не виявлять проблему. За словами пілота Скудерії, болід був абсолютно некерований.

"Нам потрібно вивчити всі дані, але перш за все перевірити саму машину. Тому що відбувалося щось дуже дивне. Я мало не втратив контроль над машиною під червоними прапорами, коли їхав на швидкості 70 км/год, її просто знесло без попередження.

У лівих поворотах усе було дуже погано - основна проблема була ззаду праворуч. Спочатку я подумав, що вся справа в шинах, тому поїхав у бокси за новим комплектом. Але на нових шинах нічого не змінилося: у правих поворотах усе було нормально, у лівих машина взагалі не працювала. Нам потрібно все перевірити.

Я буду дуже здивований, якщо ми не знайдемо в машині якоїсь несправності. Не схоже, щоб це було пов'язано з неправильними налаштуваннями. Тому що налаштування дають невеликі зміни, а тут різниця в поведінці машини в лівих і правих поворотах була величезною", - наводить слова Леклера Racefans.

Нагадаємо, що на Гран-прі Іспанії Феррарі привезла суттєві оновлення боліда.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK