Чемпіон Формули 1 поставив Ферстаппена в один ряд із Шумахером, Гемілтоном та Сенною

Смілива заява від Ніко Росберга.
2023 г., 12 червня, 23:28
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Чемпіон світу Формули 1 2016 року Ніко Росберг поставив Макса Ферстаппена в один ряд із найкращими пілотами в історії "королеви автоспорту".

Він вважає, що зараз фанати Ф1 спостерігають за такою ж величчю в особі нідерландця, як це було раніше у випадках з Айртоном Сенною, Міхаелем Шумахером та Льюїсом Гемілтоном.

"Ми спостерігаємо справжню історичну велич - в одному ряду з Шумахером, Гемілтоном і Сенною. Він дійсно виступає неймовірно, екстраординарно", - цитує Росберга Sky Sports.

"Ці його розмови про можливе завершення кар'єри почалися в той рік, коли він бився з Гемілтоном. Він сказав: "Я не протягну занадто довго, якщо щороку буде таким". Ці битви настільки запеклі і напружені, що вони також позбавляють вас задоволення".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Відомий ведучий Top Gear та The Grand Tour привіз обіцяне пиво команді Формули 1

"Спорт завжди матиме напружену атмосферу, особливо коли ти борешся за чемпіонство щороку, а ти хлопець, якому є що втрачати. ​​Усі очікують, що ви перемагатимете знову і знову, це досить складно".

"Я не можу поставити себе на його місце. З погляду грошей у нього вже є все: у нього їх так багато, що йому не доведеться знову працювати чи хвилюватися. Що ж до рекордів, то до кінця цього року він уже буде одним із найкращих за всю історію".

Нагадаємо, що цього тижня відбудеться дев'ятий етап Формули 1 сезону-2023 – Гран-прі Канади. Гонка у Монреалі пройде у неділю, 18 червня.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK