"Ми ускладнюємо собі життя": Леклер розкритикував Феррарі після кваліфікації у Канаді

Гонщик закликав команду до вдосконалення.
2023 г., 18 червня, 18:24
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Під час кваліфікації Гран-прі Канади Шарль Леклер не зумів пробитися до третього сегменту. За рахунок штрафу партнера по Феррарі Карлоса Сайнса монегаск розпочне заїзд із десятої позиції.

Після кваліфікації Леклер заявив, що команда має краще реагувати на погодні умови на трасі, вказавши, що вона дала йому неправильний комплект шин.

"Я дуже розчарований кваліфікацією. Очевидно, що не вся справа в шинах, тому що деякі зробили те саме і все ж таки пройшли в К3 (на проміжних шинах). Але ми просто ускладнюємо собі життя", - цитує Шарля офіційний сайт Формули 1.

"Зараз я дуже засмучений, і, чесно кажучи, нам потрібно стати краще і зробити крок уперед, інакше ми завжди розчаровуватимемося. Так що так, нам потрібно вдосконалюватися прямо зараз".

Читайте також: Стартова решітка Гран-прі Канади після всіх штрафів пілотів

"У той момент ми не пішли за мою інтуїцію, і я думаю, що після цього ми опинилися в дуже складній ситуації, і ми заплатили велику ціну. Так що я дуже засмучений і дуже розчарований сьогоднішнім днем. Завтра я постараюся провести гонку якнайкраще, щоб відігратися”.

Нагадаємо, що Гран-прі Канади відбудеться у неділю, 18 червня. Початок заїзду запланований на 21:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK