Феррарі готується до відходу Сайнса, Албон – перший у черзі на його місце

Карлоса не влаштовує роль другого пілота, тому він може перейти в іншу команду, де стане лідером.
2023 г., 8 липня, 10:51
Карлос Сайнс / Getty Images
Карлос Сайнс / Getty Images

Феррарі розпочала пошук заміни Карлосу Сайнсу, якщо він піде після сезону 2024 року, і Алекс Албон має стати її першим вибором, повідомляє Planet F1.

За інформацією ЗМІ, іспанець незадоволений своїм статусом другого пілота у команді. Він розглядає різні варіанти продовження кар'єри, коли наприкінці 2024 року закінчиться його контракт зі Скудерією.

Одним із таких варіантів називається Ауді. Німецький автовиробник збирається купити ще більшу частку акція Заубер (Альфа Ромео) у рамках свого приєднання до Формули 1 у 2026 році. Тож Сайнс може перейти до Альфа Ромео у 2025 році.

Незважаючи на чутки про те, що Шарль Леклер може піти до Мерседеса або Ред Була, італійська стайня впевнена, що він підпише нову угоду. Нинішній контракт монегаска також закінчиться після сезону-2024.

Читайте також: Леклер: Гран-прі Великої Британії сильніше розкриє слабкі сторони Феррарі

А новим напарником Леклера може стати його добрий друг Алекс Албон. Феррарі не подобаються чемпіонські амбіції Сайнса, тому команда готова підписати Албона для більшої орієнтації на Леклера.

Такий перебіг подій не виключає керівник Феррарі Фредерік Вассер, вказавши на те, що контракти Сайнса та Албона добігають кінця в один і той же час.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK