Албон: Такі результати стали сюрпризом

Навіть у Вільямс шоковані результатами перших двох практик.
2023 г., 8 липня, 11:37
Алекс Албон / Getty Images
Алекс Албон / Getty Images

Результати команди із Сільверстоуна на перших двох практиках на Гран-прі Британії стали справжнім сюрпризом для всіх.

Нагадаємо, що в обох практиках Алекс Албон став третім, а його напарник Логан Сарджент зумів замкнути п'ятірку лідерів у другій сесії.

На Гран-прі Канади Вільямс привезли великий пакет оновлень, який дозволив Албону посісти сьому сходинку, проте команда все одно не знає, звідки взявся темп на Сільверстоуні.

У команді заявили, що вони мають намір досконально вивчити дані, щоб зрозуміти, що дало їм такий темп і як його не втратити. Однак це куди складніше завдання після таких результатів.

Здивований власним результатом виявився й Алекс Албон. Пілот вважає, що цього дня ні він, ні команда не робили нічого незвичайного.

"Такі результати стали сюрпризом. Ми не робили нічого незвичайного, просто провели нормальний день. Але я перетнув лінію фінішу - і виявився третім. Тут є, від чого почухати голову. 

Але відчуття від машини приємні. На симуляторі ми ясно бачили, яка вона хороша у швидких поворотах - але на тих трасах, де ми виступали останнім часом, таких майже не було. Тож усе добре, але ми не повинні витати в хмарах. Суперники явно не дадуть нам легкого життя", - сказав Алекс.

З розкладом і результатами Гран-прі Велокбританії ви можете ознайомитися на нашому сайті.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK