Ферстаппен попросив Норріса вірити у прогрес МакЛарена

Нідерландець точно знає, як це чекати, поки команда збудує чемпіонський болід.
2023 г., 8 липня, 15:17
Ландо Норріс та Макс Ферстаппен / Getty Images
Ландо Норріс та Макс Ферстаппен / Getty Images

Макс Ферстаппен за підсумками сезону-2023 з високою ймовірністю завоює свій третій титул чемпіона світу. Навряд чи 25-річний нідерландець міг розраховувати на такий успіх ще чотири роки тому за часів домінування Мерседес.

Тепер поки домінує Ред Булл, у решти команд занадто мало шансів на перемогу, що не може не засмучувати таких молодих пілотів, як Ландо Норріс, який все ще чекає на свою першу перемогу.

Контракт 23-річного британця з МакЛарен розрахований до 2026 року і поки команда з Вокінга не претендує на перемоги. Але Ферстаппен порадив Норрісу довіритися рідній команді, згадавши свій досвід із "биками".

"Якби Ландо був за кермом боліда, здатного перемагати, він би перемагав. Все дуже просто", - цитує Макса Autosport.

"Іноді вам потрібно дотримуватися процесу, вірити в нього. Люди можуть сказати: "Так, ми в це віримо". Але вам потрібно по-справжньому вірити у прогрес. Ви повинні знати і бачити, що ваш колектив створює команду-переможця. Я довіряв нашому процесу".

Читайте також: Феррарі готується до відходу Сайнса, Албон – перший у черзі на його місце

Варто зазначити, що раніше цього року Ландо Норріс сказав, що він не збирається йти з МакЛарена, хоча він так довго чекає свою першу перемогу, що йому не дуже подобається.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK