Леклер: Феррарі страждала в Сільверстоуні ще сильніше, ніж очікувалося

Монегаск розчарований минулим гоночним етапом у Великій Британії.
2023 г., 12 липня, 21:34
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Етап у Великій Британії для Феррарі вийшов неоднозначним: у кваліфікації Скудерія показала 4-й і 5-й результати, але в гонці через помилку зі стратегією команда замкнула першу десятку.

На думку Шарля Леклера, італійському боліду катастрофічно не вистачає темпу, що було продемонстровано під час його боротьби з Алексом Албоном з Вільямс, якого монегаск так і не зумів пройти.

"Наближаючись до етапу, ми очікували, що вікенд буде важким, але ми не думали, що він буде настільки важким", - цитує Леклера Sky Sports. "У кваліфікації все було трохи краще, ніж ми очікували. У гонці ж все було трохи гірше, ніж ми очікували. Так що нам потрібно попрацювати над цим".

"Нам було складно в першій частині гонки — на першому відрізку Мерседес і МакЛарен були дуже швидкі. Мені вдалося втримати Расселла позаду, а потім я не знаю, що сталося".

Шарль Леклер та Джордж Расселл
Шарль Леклер та Джордж Расселл / Джерело: Getty Images

Читайте також: Вільямс представив спонсорську ліврею, яка використовуватиметься на трьох Гран-прі

"У нас не було великої деградації шин, просто не вистачало швидкості машини. Я не знаю, чому ми пішли на піт так рано, але у мене немає повної картини цього. Це поставило нас у глухий кут, тому що інші продовжували їхати на мідіумі, який не сильно погіршувався".

У 2022 році Феррарі виграла з поулу Гран-прі Великої Британії, але тепер команда провела цілий календарний рік без перемог.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK