Мерседес незабаром повністю перейде на розробку боліда 2024 року

Німецькій команді нема сенсу витрачати ресурси на машину нинішньої специфікації.
2023 г., 12 липня, 23:59
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Керівник Мерседес Тото Вольфф назвав болід W14 E Performance 2023 ще однією "Дівою". Він вказав на те, що німецька команда не має іншого вибору, окрім як у найближчий час переключитися на створення боліда 2024 року.

Такого висновку австрієць дійшов за підсумками Гран-прі Великої Британії, коли Льюїс Гемілтон хоч і фінішував третім, але він не зміг пройти Ландо Норріса з МакЛарен.

"Я думаю, що досить скоро ми не матимемо вибору (щодо переходу на розробку боліда 2024 року)", — цитує Вольффа Sky Sports. "Друге чи третє місце принципово не впливають ні на мене, ні на команду".

"Йдеться про повернення та можливість виграти чемпіонат світу. Цього не відбудеться цього року, тому нам потрібно налаштуватися на наступний рік".

Тото Вольфф
Тото Вольфф / Джерело: Getty Images

Читайте також: Леклер: Феррарі страждала в Сільверстоуні ще сильніше, ніж очікувалося

Вольфф також вважає, що його команді під силу перемогти на трасі Макса Ферстаппена, але цьому заважає непередбачуваність їхнього боліда, який він назвав "Дівою" вперше з 2017 року.

"Я думав, що Сільверстоун, заснований на наших історичних виступах, був найкращим шансом (для першої перемоги у 2023 році), але це виявилося не так".

"Я завжди вірю в те, що ми можемо перемогти Макса. У нас хороша група людей, найкращі гонщики, і ми просто повинні дати їм більш передбачувану машину, а не Діву 2.0".

Наразі Мерседес посідає друге місце у Кубку конструкторів, при цьому відстаючи від Ред Булл на 208 очок.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мерседес Тото Вольфф

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK