Керівник Феррарі вірить, що "надто консервативні" італійці добре виступлять в Угорщині

Головне, щоб віра не розійшлася з реальністю, що надто часто відбувається у ситуаціях зі Скудерією.
2023 г., 16 липня, 18:02
Фредерік Вассер / Getty Images
Фредерік Вассер / Getty Images

Керівник Феррарі Фредерік Вассер вірить у те, що його команда зможе добре проявити себе на етапі в Угорщині порівняно з тим, що було у Великій Британії.

Він вважає, що не видатні результати в Сільверстоуні були пов'язані з тим, що вони "трохи злякалися" деградації шин, через що прийняли рішення перестрахуватися, що вплинуло на підсумковий результат гонки.

"Після того, як ми вибороли 4-е та 5-е місця за підсумками кваліфікації, у нас було відчуття, що ми могли б впоратися із завданням набагато краще, ніж те, що вийшло", - цитує Вассера офіційний сайт Формули 1.

"Ми не можемо бути щасливими, фінішувавши на 9-му та 10-му місцях, але тепер нам потрібно уважно подивитися на весь вікенд, а не лише на гонку".

"У Великій Британії ми були надто консервативні щодо роботи з шинами. Нам також трохи не пощастило з автомобілем безпеки, але це залежить не від нас. Думаю, ми могли б виступити набагато краще".

На думку Вассера, схема Хунгароринга в Угорщині підійде Феррарі краще, ніж Сільверстоун, а тому він сподівається на більш успішний виступ своєї команди.

На даний момент Скудерія займає четверте місце у Кубку конструкторів, заробивши 157 очок.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK