Леклер: Добре повернутися на подіум - ця гонка змушує нас трохи посміхнутися

Пілот Скудерії підбив підсумки минулого заїзду та першої частини сезону.
2023 г., 30 липня, 23:33
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Шарль Леклер лише втретє цього сезону піднявся на подіум, коли фінішував третім на Гран-прі Бельгії.

На думку монегаска, Феррарі продемонструвала гарний темп, але загалом команда незадоволена тим, як пройшла перша частина кампанії.

"Добре повернутися на подіум, особливо в останній гонці першої частини сезону перед літньою перервою", - цитує Шарля офіційний сайт Формули 1. "Загалом це був позитивний вікенд у плані темпу, від першої практики до гонки".

"І для мене було дуже важливо фінішувати на мажорній ноті, і ми зробили це. Це добре. Це не була легка гонка. Під час другого відрізка був дощ, який не зробив життя легшим. Але загалом у нас був ідеальний менеджмент гонки" .

"Ми не задоволені першою частиною сезону. Думаю, що ця гонка змушує нас трохи посміхнутися. Але також, на жаль, не вся команда може бути щасливою, адже Карлос (Сайнс) не зміг фінішувати. Але дивлячись на темп, я думаю, це був позитивний вікенд".

"Ми були сильні. Карлос був сильний у всіх умовах. Я був сильний у всіх умовах. Нам було комфортно в боліді. Нам все ще доведеться зробити багато роботи. Ми знаємо, де ми повинні покращити машину, і це те, де ми спробуємо зробити крок вперед для наступної частини сезону".

За підсумками першої частини сезону, Шарль Леклер заробив 99 очок, що дозволяє йому займати п'яте місце в особистому заліку пілотів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK