Хюлькенберг: Рекорд Формули 1 за кількістю гонок без подіуму говорить про мої навички

Халк поговорив про рекорд, про який йому постійно нагадують.
2023 г., 17 серпня, 01:10
Ніко Хюлькенберг / Getty Images
Ніко Хюлькенберг / Getty Images

Ніко Хюлькенберг є власником одного з найневдаліших рекордів історії Формули 1.

За свою кар'єру пілот Хаас провів 193 Гран-прі – і в жодному з них він не зумів фінішувати на одній із сходинок подіуму. Він тричі зупинявся за крок від заповітного п'єдесталу.

Другим у списку подібних невдах йде Адріан Сутіль, на рахунку якого 128 виходів на старт гонки без подіуму.

Коли Халка запитали, чи відчував він колись розчарування через відсутність трофеїв Формули 1, навіть з огляду на те, що він ніколи не виступав за команду вищого рівня в чемпіонаті, Ніко відповів: "Це констатація факту".

"Очевидно, коли ви починаєте про це думати, це трохи засмучує. В ідеалі, кожен гонщик тоді і зараз хоче перемагати. Але в той же час у мене ніколи не було відповідного боліда", - цитує німця Motorsport.

Джерело: Getty Images

"У мене були хороші машини, а також були можливості піднятися на подіум, але з різних причин цього так і не сталося. Так і не вийшло".

"Але я не скривджений і не розчарований із цього приводу. Я перебуваю в хорошому стані і збираюся провести, здається, двохсотий Гран-прі пізніше цього сезону десь у Мексиці (у жовтні)".

"І хоча в мене немає подіуму, я думаю, що якби я був таким поганим, мені не вдалося б залишитися на 200 Гран-прі — так що десь тут теж має бути щось хороше".

"Хтось сказав мені днями, що є статистика "найбільша кількість перегонів без подіуму". Але є й інша статистика, наприклад, "найбільша кількість очок без перемог" або "без подіуму у Формулі 1" (у Хюлкенберга 530 очок, а у Сутіля 124). Я хочу сказати, що ця статистика насправді говорить за мене".

Раніше керівник Феррарі Фредерік Вассер повідомив, що він підтримує контакт із пілотом Мерседес Льюїсом Хемілтоном.

Следить за новостями и получать интересный спортивный контент можно в нашем Telegram-канале!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Хаас Ніко Хюлькенберг

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK