Хорнер підтвердив, що Перес виступатиме за Ред Булл у 2024 році

При цьому керівник "биків" не виключив можливого повернення Даніеля Ріккардо роком пізніше.
2023 г., 21 серпня, 22:46
Крістіан Хорнер та Серхіо Перес / Getty Images
Крістіан Хорнер та Серхіо Перес / Getty Images

Повернення Даніеля Ріккардо до системи Ред Булл поставило під загрозу місце в команді Серхіо Переса, контракт якого розрахований до кінця 2024 року.

Однак у недавньому інтерв'ю для Speedcafe.com керівник австрійського колективу Крістіан Хорнер заявив, що напарником Макса Ферстаппена наступного сезону буде саме Чеко.

"Ми маємо контракт. Ми задоволені Чеко, і наступного року він буде нашим гонщиком", - сказав Хорнер.

"Але для нас завжди добре мати варіанти - раніше вся мета Альфа Таурі та Торо Россо полягала у підготовці гонщиків як потенційних кандидатів на місце у Ред Булл".

"Просто добре мати варіанти на 2025 рік. Я маю на увазі, що Макс (Ферстаппен) буде з нами до 2028 року, контракт Чеко діє до кінця наступного року".

Джерело: Getty Images

"Якщо Чеко досягне успіху, ми продовжимо роботу з ним. Якщо з якоїсь причини він цього не зробить, то… але це не обмежуватиметься лише гонщиками Альфа Таурі, тому що на піт-лейн дуже багато гонщиків, які хотіли б бути за кермом боліда Ред Булл".

Коли Хорнера запитали, чи вважає він вік Ріккардо проблемою (Даніелю 34 роки), Крістіан відповів: "Я не вважаю вік за перешкоду. Коли я бачу, що роблять Фернандо Алонсо та Льюїс Гемілтон. Вся справа в тому, що тут (у голові). Ось що має значення".

Нагадаємо, що Нік Де Вріс може повернутися в Ред Булл, тому що після відходу Даніеля Рікардо "бики" залишилися без резервного пілота.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK