План Б: Ред Булл має кілька варіантів не місце Переса в 2024 році

Чеко може втратити своє місце в австрійській команді, яка не буде церемонитися з ним.
2023 г., 26 серпня, 10:29
Серхіо Перес / Getty Images
Серхіо Перес / Getty Images

Нещодавно керівник Ред Булл Крістіан Хорнер заявив, що напарником Макса Ферстаппена у 2024 році залишиться Серхіо Перес, який має контракт із командою.

Проте радник "биків" Гельмут Марко, як і раніше, не вражений результатами 33-річного мексиканця, який ризикує втратити своє місце.

"У Формулі 1 ви не можете бути впевнені у чомусь на всі 100%, такого просто не буває. Завжди десь виникають ситуації, пов'язані з продуктивністю, які необхідно обговорити. Ми подивимося та обговоримо, як він покаже себе у Зандворті" , - цитує радника Marca.

"Ситуація така, що Серхіо Пересу необхідно демонструвати хороші виступи, а отже, йому необхідно покращувати свої результати у кваліфікаціях. Цього року вже все зрозуміло, а щодо наступного року, то подивимося".

"Звичайно, мета полягає в тому, щоб дійти до наступного сезону з Чеко, але він повинен досягти успіху. Як альтернатива, у нас є Ліам Лоусон і Даніель Ріккардо, тому що завжди потрібно мати план Б на випадок, якщо щось не спрацює".

Нагадаємо, що Даніель Ріккардо зламав зап'ястя під час другої практики - на Гран-прі Нідерландів. його замінить Ліам Лоусон.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK