Батько Сайнса не розуміє непослідовні рішення Феррарі щодо боротьби його сина з Леклером

Іспанець ставить питання про логіку командних рішень Скудерії.
2023 г., 3 вересня, 21:20
Карлос Сайнс / Getty Images
Карлос Сайнс / Getty Images

Карлос Сайнс не зміг реалізувати зароблений у кваліфікації подіум у перемогу на Гран-прі Італії, фінішувавши за двома болідами Ред Булл.

На останніх колах перегонів іспанця активно пресингував його напарник по команді Шарль Леклер, який хотів відібрати у нього подіум.

Їхня боротьба дійшла до контакту і мало не призвела до подвійного сходу Феррарі. І лише після цього команда попросила монегаска не атакувати партнера.

Після заїзду Карлос Сайнс-старший висловив подив, чому команда дозволила їм боротися на домашньому Гран-прі, але не дозволяла це робити у попередніх випадках, коли його син хотів пройти Леклера.

"Це дивно. Іноді вони ухвалюють одні рішення, іноді інші", - цитує Сайнса-старшого Ferrari News.

"Карлос повинен запитати у стратегів, чому іноді вони можуть атакувати один одного, а іноді ні. Він зберіг третє місце. Тепер, коли все це сталося, я віддаю перевагу тому, щоб все було саме таким чином, без будь-яких командних наказів чи чогось то ще. Він заслужив це".

Нагадаємо, що перемогу у гонці завоював Макс Ферстаппен, який своїм виступом зумів перевершити досягнення Себастьяна Феттеля.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна у нашому Telegram-каналі !


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK