"Особливий талант": Сайнс та Гаслі співають дифірамби Ферстаппену

Без п'яти хвилин триразовий чемпіон світу удостоївся похвали від колишніх напарників.
2023 г., 11 вересня, 23:35
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Макс Ферстаппен отримав ще одну хвилю похвали від Карлоса Сайнса та П'єра Гаслі, з якими він виступав за Торо Россо та Ред Булл відповідно.

Нідерландець здобув 12 з 14 перемог у перегонах цього сезону – включаючи рекордні 10 поспіль – створивши тим самим значну перевагу в особистому заліку пілотів, що наближає його до третього титулу чемпіона світу.

"Я думаю, що у Макса ніколи не було браку галасу навколо нього. Ажіотаж навколо нього був ще задовго до його дебюту у Формулі 1", - цитує Сайнса офіційний сайт Ф1.

"Коли він був у Формулі 3, у нього вже було багато шанувальників. У свій перший рік у Ф1 він узяв її штурмом, маючи при цьому багато фанатів".

"Мене це зовсім не дивує. З моменту нашого дебюту в 2015 році я завжди бачив цей ажіотаж і завжди його розумів. Очевидно, що він особливий талант і людина, яка з самого початку виступала дуже, дуже добре".

Джерело: Getty Images

Гаслі згадав батька Макса, Йоса Ферстаппена, колишнього пілота Ф1, який допоміг своєму синові у його становленні.

"Це було ясно вже з самого раннього віку, коли ми ганялися в картинзі. Галас навколо нього вже тоді сильно відрізнявся від будь-яких інших гонщиків", - сказав француз.

"У міру просування по кар'єрі було ясно, що до нього звернуто багато уваги, обумовлене ім'ям, виступами, всім галасом навколо відносин Йоса і Макса. Так що це не було сюрпризом".

"Те, як він прийшов у Формулу 1, виступав і перейшов у Ред Булл, тільки посилило все, що було до цього. Але це і не дивно, що він знаходиться там, де він є сьогодні".

Макс Ферстаппен і Ред Булл зможуть продовжити свою переможну ходу вже цими вихідними, коли відбудеться Гран-прі Сінгапуру.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK