Сайнс - про допомогу від Норріса: Гарний "Карландо" момент - купимо один одному по випивці

Іспанський пілот Феррарі розповів про те, як його допомога другові допомогла йому самому перемогти у гонці.
2023 г., 17 вересня, 22:41
Карлос Сайнс та Ландо Норріс / Getty Images
Карлос Сайнс та Ландо Норріс / Getty Images

Пілот Феррарі Карлос Сайнс зумів реалізувати поул кваліфікації, перемігши на Гран-прі Сінгапуру.

Наприкінці заїзду в нього і Ландо Норріса з МакЛарен, який йшов другим, виникли проблеми - вони були на старих шинах і їх дуже швидко наздоганяли Джордж Расселл та Льюїс Гемілтон на свіжішій гумі.

Проте пілоти Мерседес не змогли скористатися своєю перевагою. Сайнс спеціально сповільнив темп, що дозволило Норрісу використовувати ДРС під час оборони від атак Расселла.

У результаті Джордж закінчив гонку у бар'єрі, а Карлос та Ландо зберегли свої лідерські позиції.

"Цей невеликий додатковий стрес наприкінці гонки мені не був потрібен і я не хотів його. Але перемоги ніколи не даються легко", - цитує іспанця офіційний сайт Формули 1.

"Я більш-менш знав свій темп щодо Ландо, і я знав, як складно тут обганяти. Я знав, що він на харді, і знав, що якщо Джордж і Льюїс обженуть його, мені, швидше за все, теж кінець. Тому мені було потрібно, щоб він протримався якнайдовше".

"Я трохи зменшив швидкість, щоб дати йому ДРС в сьомому повороті, щоб стримати їх і тримати гонку під контролем. Це було нелегко, оскільки ви наражаєте себе на ризик і не можете припускатися помилок. Але це була моя стратегія, і вона спрацювала, і я радий, що вона спрацювала".

Джерело: Getty Images

"Я думаю, нам слід купити один одному по випивці. Давши йому ДРС, я зберіг його друге місце, а завдяки тому, що він так добре захищався від Расселла, він допоміг мені фінішувати першим".

"Це були хороші моменти" "Карландо" (Карлос+Ландо), і, чесно кажучи, було приємно піднятися з ним на подіум. У нас прекрасні відносини, і було також приємно бачити там хлопців з МакЛарен і Феррарі - це була хороша історія".

Раніше Макс Фестаппен прокоментував свою рекордну серію перемог, що перервалася.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK