Ріккардо назвав "відстійним" правило, через яке він вважався круговим на Гран-прі Бразилії

Пілот Альфа Таурі практично відразу втратив задоволення від гонки.
2023 г., 9 листопада, 12:01
Даніель Ріккардо / Getty Images
Даніель Ріккардо / Getty Images

На рестарті Гран-прі Бразилії гонщик Альфа Таурі Даніель Ріккардо відставав на одне коло від усього пелотону (так само, як і Оскар Піастрі).

Це пов'язано з тим, що вони виїхали на піт-лейн наприкінці першого кола, коли очікувалося, що вони зійдуть з дистанції через пошкодження. У той же час всі інші заїхали на піт-лейн слідом за машиною безпеки, перш ніж гонка була зупинена.

Однак Ріккардо вважає цю частину правил "відстійною", оскільки, на його думку, він і Піастрі повинні були перебувати в одному колі з рештою пілотів.

"Ми сподівалися, що з'явиться червоний прапор і ми зможемо повернутися в гонку. Я добрався до боксів і почув, що були червоні прапори. Команда виконала чудову роботу з ремонту машини, тому я був готовий продовжувати", - цитує австралійця Motorsport.

"Потім вони сказали мені, що ми з Оскаром починаємо коло внизу пелотону. Все хвилювання, що вам потрібно знову брати участь у гонці, просто повністю вивітрюється з вас".

"Як виявилося, ми не завершили коло до зупинки перегонів. Це дійсно засмучує. Очевидно, що це відстійна частина правил".

Читайте також: Хаас має "явні докази" для перегляду результатів Гран-прі США

Раніше Фернандо Алонсо, який фінішував третім, зізнався, що оборонятись від Серхіо Переса йому було складніше, ніж від Міхаеля Шумахера під час Гран-прі Сан-Марино 2005 року.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK