Сайнс - про штраф: Чесно кажучи, я очікував від Формули-1 більшого

Пілот розчарований і здивований діями стюардів.
2023 г., 18 листопада, 15:52
Карлос Сайнс / Getty Images
Карлос Сайнс / Getty Images

Карлос Сайнс прокоментував отриманий штраф за заміну двигуна.

Нагадаємо, пілот Феррарі пошкодив болід під час першої практики [[/link_local_local]] на Гран-прі Лас-Вегаса через кришку каналізаційного люка, що від'єдналася. 

У результаті інциденту на боліді іспанця довелося міняти мотор, що призвело до штрафу в 10 позицій. Скудерія подала скаргу, однак стюарди заявили, що в регламенті немає послаблень на випадок форс-мажору.

Сайнс зізнався, що здивований і розчарований ситуацією, що склалася. 

"На трасі виникла проблема з безпекою. І в результаті цієї проблеми з безпекою траси моя машина була знищена. Моїм механікам довелося п'ять годин поспіль працювати, збираючи для мене фактично нову машину. І при всьому при цьому я отримав штраф у 10 позицій на стартовій решітці - за те, на що взагалі ніяк не міг вплинути.

Тож я навіть не знаю. Регламенту, дії керівного органу, команд, просто не знаю. Чесно кажучи, в даній ситуації я очікував від Формули-1 більшого", - цитує Карлоса Speedcafe.

З Гран-прі Лас-Вегаса: Ферстаппен переміг, Леклер та Перес приїхали на подіумрезультатами та розкладом Гран-прі Лас-Вегаса ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK