Боттас зібрав 150 тисяч із продажу календаря оголеного себе, незважаючи на побоювання мами

Усі зібрані гроші фінський гонщик відправить на благодійність для вивчення та боротьби з раком простати та іншими чоловічими хворобами.
2023 г., 30 листопада, 20:23
Валттері Боттас / Getty Images
Валттері Боттас / Getty Images

Пілот Альфа Ромео Валттері Боттас зібрав величезну суму, яка буде відправлена ​​на благодійність, повідомляє Motorsport.

Щоб це стало можливим, 34-річний фін провів спеціальну відверту фотосесію для календаря, виставленого на продаж.

Початковий тираж у 10 000 екземплярів було швидко розпродано на сайті www.bottass.com, тому було надруковано ще одну партію. У результаті продажі принесли йому 150 тисяч доларів.

Боттас опублікував пост у Instagram, в якому він подякував усім за підтримку акції, яка має допомогти у дослідженнях та боротьбі з проблемами чоловічого здоров'я.

"Останній день Movember. Велике спасибі за всю підтримку в листопаді. За допомогою пожертв та календарів ми разом зібрали значну суму для Movember - це означає, що МИ дійсно допомогли, вплинемо і врятуємо життя багатьох людей", - написав Валттері.

"Остаточні цифри будуть підраховані найближчими днями, але ми говоримо про зібрані кошти на суму близько 150 тисяч доларів!"

Календар було створено фотографом Полом Ріпке. Він став результатом інтересу до фотографій Боттаса, проданих минулого року.

Читайте також: Боттас подарил Хэмилтону фотографию, где он купается голым в горах

Валтері зізнався, що його мати спочатку сумнівалася щодо його рішення оголитися, поки її не переконали, що мета полягає у зборі коштів на благодійність, зокрема на дослідження раку простати.

Movember - від фандрайзингу, що зародився в Австралії, при якому чоловіки щороку в листопаді відрощують вуса і протягом місяця роблять пожертвування на вивчення та боротьбу з раком простати і іншими чоловічими хворобами.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK