Керівник Феррарі знає, як змусити Ферстаппена помилятися

Залишилося лише втілити план у життя, із чим у Скудерії часто виникають проблеми.
2023 г., 4 грудня, 10:05
Фредерік Вассер / Getty Images
Фредерік Вассер / Getty Images

Останні два сезони Макс Ферстаппен провів на елітному рівні, не залишаючи суперникам жодного шансу.

Керівник Феррарі Фредерік Вассер вважає, що триразовий чемпіон світу помилятиметься, якщо чинити на нього потрібний тиск на трасі.

"Думаю, навряд чи у когось є сумніви, що він провів мегасезон. На перших двох чи трьох етапах він боровся з Чеко (Пересом), а потім опинився на іншій планеті", - цитує Вассера Motorsport.

"Очевидно, що він не припустився жодної помилки протягом усього сезону. Коли у нього були проблеми у кваліфікації, як у Джидді, це було пов'язано з механічною проблемою".

Джерело: Getty Images

"Але я думаю, що ми наближаємося до нього, ми… Я не хочу сказати, що ми чинимо на нього тиск, тому що це неправда, в Абу-Дабі він не знаходився під тиском. Але ніхто не зміг чинити на нього тиск у цьому сезоні, крім нас на останніх двох або трьох етапах або крім Карлоса (Сайнса) в Сінгапурі".

"І саме там він почав припускатися деяких помилок, або, можливо, Ред Булл допустився деяких помилок з точки зору налаштування. Ми були занадто далеко, щоб чинити на них такий тиск".

Раніше стало відомо, що Феррарі має намір укласти із Шарлем Леклером та Карлосом Сайнсом нові контракти, але на різних умовах.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK