Феррарі замінить 95% елементів у боліді для сезону-2024

Машина наступного сезону стане практично новою розробкою італійських інженерів.
2023 г., 20 грудня, 09:41
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Цього року Феррарі пережила складну кампанію, опустившись на третє місце у Кубку конструкторів. Але до кінця сезону команда набрала форму, коли Карлос Сайнс перервав переможну серію Ред Булл, а Шарль Леклер боровся із "биками" на останніх етапах.

Керівник Скудерії Фредерік Вассер підтвердив, що у боліді 2024 року, запуск якого відбудеться 13 лютого, замінять 95% компонентів.

"Я не знаю, чи є революція правильним словом. У нас ті самі правила вже три роки поспіль, і ви не можете змінити їх масово. Це питання десятих часток секунди", - цитує француза RacingNews365.

"Звичайно, нам потрібно зробити крок у цьому напрямі, ми не недооцінюємо цей крок. Ми змінимо 95% комплектуючих, можливо, можна вважати, що це революція".

"Ми зосереджені на собі і робимо хороший крок уперед. Але, зрештою, це завжди питання порівняння: ти можеш покращитися на 100 кроків, але якщо інші покращаться на 120, ти виглядатимеш безглуздо".

Раніше екс-пілот Феррарі Фернандо Алонсо, який нині представляє Астон Мартін, розповів, що може змусити його завершити кар'єру.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Феррарі

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK