Хорнер: Ред Булл не хоче, щоб Ферстаппен був роботом, говорячи те, що хоче команда

Керівник "биків" пояснив часом грубі та прямолінійні інтерв'ю нідерландця.
1 січня, 23:42
Крістіан Хорнер та Макс Ферстаппен / Getty Images
Крістіан Хорнер та Макс Ферстаппен / Getty Images

По ходу сезону-2023 пілот Ред Булл Макс Ферстаппен відзначився вкрай відвертими інтерв'ю, в яких він не соромився говорити про те, що думав. Особливо яскравою була промова гонщика у перші дні етапу у Лас-Вегасі, де він критикував усе, що тільки можна.

Для когось це виявилося відкриттям, але не для керівника австрійської команди Крістіана Хорнера. Він зізнався, що не вказує триразовому чемпіону світу, що той має говорити.

Хорнер, якому нещодавно присвоїли Орден Британської імперії, заявив, що всім варто цінувати відверту чесність Ферстаппена, оскільки він не хоче, щоб його пілоти були "піар-роботами".

"Ми віримо, що у наших гонщиків є свобода вибору. Вони не роботи, у них є власна думка. А у Макса є голос як у чемпіона світу, і ми не соромимо його прагнення ділитися своєю думкою", - цитує Крістіана Motorsport.

"Він дуже чесний молодий хлопець, і він розповість вам, як він бачить ситуацію. І я думаю, що це справді щось дуже свіже та нове для Формули 1".

Раніше Льюїс Гемілтон розповів, що мотивує його продовжувати кар'єру, незважаючи на те, що наступний сезон стане для нього вже вісімнадцятим.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK