Стелла: Навіть такий гонщик, як Ферстаппен, здатний робити тільки те, що дозволяє йому техніка

На боліді Макларен Макс би стільки не виграв.
14 січня, 15:54
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Андреа Стелла вважає, що потрібно вміти відокремлювати можливості пілота від можливостей боліда. 

Керівник Макларен вважає, що попри весь талант Макса Ферстаппена, він не зміг би стільки перемагати за кермом будь-якого іншого боліда.

Проте нідерландець має і свої сильні сторони, вміє показувати рівень за будь-яких умов та витискати з автомобіля максимум.

"Навіть такий блискучий гонщик, як Ферстаппен, здатний робити тільки те, що дозволяє йому наявна у нього техніка. Наразі поєднання Макса Ферстаппена та боліда Ред Булл швидше за нас. І нам потрібно прагнути їх перемогти.

У Ред Булл досить хороша машина, щоб Ферстаппен міг виступати на такому рівні. З нашою машиною це було б неможливо. Жоден гонщик, опинившись за кермом нашої машини, не зміг би змагатися з Ред Булл на завершальній стадії перегонів.

Тож гонщика і болід варто все-таки відокремлювати один від одного. У чому Ферстаппен справді робить різницю, так це в умінні постійно виступати на дуже високому рівні, навіть у найважчих умовах. Наприклад, під дощем у Зандворті, або в умовах зміни погоди в третьому сегменті кваліфікації в Бразилії. У такі моменти Ферстаппен показує, на що насправді здатен болід Ред Булл, якщо ним ідеально керувати, - наводить слова Стелли GP Blog.

Раніше також повідомлялося, що в Макларен визначили ключову мету на найближчий час.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Макс Ферстаппен

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK