Новий керівник Хаас вважає, що їхній новий болід залишиться останнім у пелотоні

2024 рік стане роком перебудови.
24 січня, 20:28
Аяо Комацу / Getty Images
Аяо Комацу / Getty Images

Аяо Комацу заявив, що для Хаас поточний рік стане роком перебудови.

Інші команди мають більше ресурсів, а колишня Альфа Таурі щільніше почне працювати з РБ. У таких умовах Хаасу буде непросто не відставати.

Тому цього сезону в команді буде багато змін, а щодо боліда, то він, найімовірніше, залишиться найповільнішим у пелотоні.

"Я вважаю, що 2024-й рік стане для нас перехідним періодом, хоча навіть у процесі змін у команді нам однаково потрібно покращувати свої результати. Ми не маємо наміру й надалі залишатися максимум на восьмій позиції, але так, зараз на нас чекає рік перебудови.

До передсезонних тестів залишилося менше місяця, тож я думаю, що машина, яку ми привеземо до Бахрейну, як і раніше, буде на останньому місці за швидкістю в пелотоні. У цьому немає провини співробітників відділу аеродинаміки, але терміни прийняття рішень затримують процес розробки, через що у них залишається не так багато часу.

Тому я думаю, що на тестах нам потрібно концентруватися не на швидкості боліда, а ретельно оцінити його роботу і визначити напрямки для подальшого розвитку", - наводить слова Комацу GP Today.

Раніше, нагадаємо, стали відомі дати презентацій усіх болідів на сезон-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Хаас

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK