МакЛарен оголосив про продовження контракту з Норрісом

Ще один популярний пілот підписав "багаторічну угоду", деталі якої не розголошуються.
26 січня, 18:23
Ландо Норріс / Getty Images
Ландо Норріс / Getty Images

МакЛарен на своєму офіційному сайті оголосив про те, що Ландо Норріс підписав із командою новий "багаторічний" контракт.

Як і у випадку з Шарлем Леклером, який днем раніше продовжив контракт з Феррарі, деталі нової угоди британця з командою з Вокінга не повідомляються. Попередня угода діяла до кінця сезону-2025.

"Дуже приємно перебувати в "папаї". Я виріс з МакЛарен і почуваюся тут як удома, команда для мене як сім'я. Подорож досі була захоплюючою, у нас були злети та падіння, але минулий сезон показав наше бажання повернутися до суперництва в перших рядах", - заявив Норріс.

"Робота, яку Зак (Браун), Андреа (Стелла) та вся команда виконали за останній рік, була неймовірною. Впевнений, що з МакЛареном я зможу боротися за перемоги. Я дуже радий створити ще більше дивовижних спогадів і продовжувати старанно працювати з усіма протягом наступних кількох років".

Ландо Норріс дебютував за МакЛарен у 2019 році. З того моменту він 104 рази виходив на стартову решітку, 13 разів фінішував на подіумі, заробивши за кар'єру 633 очки. Проте наразі 24-річний гонщик залишається без перемог.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: МакЛарен Ландо Норріс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK