"Шанс здійснити дитячу мрію": Гемілтон опублікував нову заяву про перехід у Феррарі

Британець вирішив більш відверто розповісти про те, що сталося.
3 лютого, 19:30
Льюїс Гемілтон / https://www.instagram.com/f1troll/
Льюїс Гемілтон / https://www.instagram.com/f1troll/

Пройшло кілька днів з того моменту, як Льюїс Гемілтон шокував усіх у Формулі 1, оголосивши про свій відхід з Мерседес.

У 2025 році семиразовий чемпіон світу приєднається до Феррарі, де він замінить Карлоса Сайнса у статусі напарника Шарля Леклера.

Тепер 39-річний британець у соціальних мережах опублікував новий пост, в якому він детальніше розповів про те, що сталося.

"Це були божевільні кілька днів, наповнені цілою гамою емоцій. Але, як ви всі тепер знаєте, після неймовірних 11 років у команді Мерседес настав час почати новий розділ у моєму житті - я приєднаюся до Скудерії Феррарі в 2025 році".

"Мені неймовірно пощастило: після того, як я досяг з Мерседес того, про що в дитинстві міг тільки мріяти, у мене тепер є шанс здійснити ще одну дитячу мрію. Їздити на Феррарі в червоному".

"Мерседес був величезною частиною мого життя з 13 років, тому дане рішення було найважчим, яке мені колись доводилося приймати".

Джерело: Getty Images

"Я неймовірно пишаюся всім, чого ми досягли разом, і дуже вдячний за важку роботу та відданість справі всім, з ким я працював протягом багатьох років, і, звичайно ж, Тото (Вольффу), за його дружбу, керівництво та лідерство".

"Разом ми здобули титули, побили рекорди і стали найуспішнішим партнерством пілота і команди в історії Формули 1. І, звичайно ж, я не можу забути Нікі (Лауду), який був моїм великим прибічником і за яким я досі сумую щодня".

"Я також маю висловити величезну вдячність всьому керівництву Мерседес-Бенц і всім співробітникам компанії в Німеччині і в усьому світі за підтримку мене протягом цих 26 років".

"Але настав час щось змінити та прийняти новий виклик. Я досі пам'ятаю почуття, коли я з вірою здійснив стрибок у незвідане, коли вперше приєднався до Мерседеса у 2013 році".

Джерело: Getty Images

"Я знаю, що деякі люди на той час цього не розуміли, але я мав рацію, зробивши тоді цей крок. І зараз я знову відчуваю це почуття. Я з нетерпінням чекаю на можливість побачити, що я можу привнести в цю нову можливість і що ми можемо зробити разом".

"Однак зараз я не думаю про 2025 рік. Я зосереджений на майбутньому сезоні і поверненні в дію з Мерседес. Я більш мотивований, ніж будь-коли, я в кращій формі і більш зосереджений, ніж будь-коли. Я хочу допомогти Мерседес знову перемогти".

"Я на 100% відданий своїй роботі і сповнений рішучості завершити співпрацю з командою на високому рівні".

"Дякую всім, хто був зі мною в цій подорожі. Ви всі надихнули мене, коли я переслідую свої мрії. Я сподіваюся, що зможу продовжувати радувати вас. Як завжди, посилаю вам свою любов і позитивну енергію".

Читайте також: Гран-прі Японії залишається на Сузуці

Нагадаємо, що раніше стали відомі подробиці багаторічного контракту Льюїса Гемілтона зі Скудерією Феррарі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK