Боттас прокоментував потенційне повернення до Мерседеса після переходу Гемілтона до Феррарі

Рішення колишнього партнера дуже здивувало фінського пілота Заубер.
6 лютого, 01:08
Валттері Боттас та Льюїс Гемілтон / Getty Images
Валттері Боттас та Льюїс Гемілтон / Getty Images

Найгучнішою новиною у Формулі 1 у 2024 році став майбутній перехід Льюїса Гемілтона у Феррарі у 2025 році.

Пілот Заубера Валттері Боттас, який провів п'ять років в якості напарника британця в Мерседес, обговорив це рішення семиразового чемпіона світу.

"Я був здивований. Ніколи не думав, що таке може статися. Але думаю, що це піде йому на користь. Це величезна можливість, це величезний крок, і, очевидно, він сам прийняв рішення", - цитує Валттері Planet F1.

"Звичайно, це призведе до більш активних рухів на ринку в 2025 році, тому на даний момент досить складно передбачити, як все піде".

"Я думаю, що це великий виклик. Я впевнений, що для нього це велика мотивація привести Феррарі на вершину. Так що так, це круто і, як я вже сказав, це напевно створить рух у майбутньому, що добре для всього спорту - і для деяких гонщиків".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Хорнеру порадили добровільно залишити посаду керівника Ред Булл

За день до оголошення про відхід Гемілтона Боттас опублікував фотографію з Бреклі, де розташована база "срібних стріл". Проте фінський гонщик заявив, що знаходився у місті "по інших справах".

"Це не брехня, я насправді був у Бреклі за день до цього. Не те, щоб я був на заводі Мерседеса, але я там займався чимось іншим".

"Ні, ми ще не розмовляли по телефону з Тото (Вольффом, керівником Мерседес). Очевидно, що моїм пріоритетом і найбільшим зобов'язанням є проект Ауді".

"Але якщо б цього не сталося, то насправді немає такої команди, в яку я б не пішов. Я знаю свої пріоритети і в мене є свій список".

Раніше з'явилася інформація, що Заубер збирається змінити склад пілотів у 2025 році, а тому Валттері Боттас ризикує втратити місце в команді.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK