Чотириразовий чемпіон світу висловив захоплення Ферстаппеном

Ален Прост виділив одну якість нідерландського гонщика.
11 лютого, 01:01
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Макс Ферстаппен відомий своїм непримиренним стилем як на трасі, так і поза нею. Нідерландець не соромиться висловлювати невдоволення тим чи іншим фактом. Особливо показовим став дебютний Гран-прі Вегаса, який до недільної гонки втопився у критиці.

І хоча Макс все ж таки змінив свою підсумкову думку, його прямолінійність дуже сподобалася чотириразовому чемпіону світу Формули 1 Алену Просту.

"Він мені дуже подобається, тому що він трохи відрізняється від інших у тому, як він думає і каже. Навіть у Лас-Вегасі він був зосереджений на перегонах та перемогах", - цитує француза Planet F1.

"Людям він може подобатися чи ні, але ви принаймні повинні визнати, що ви не зобов'язані дотримуватися такого ж підходу. Для мене приємно бачити такого гонщика".

"Мені було дуже приємно почути, що він також сказав про те, що йому не подобаються спринтерські перегони. Принаймні він каже те, що думає, і не боїться політичної гри. Мені це подобається".

Читайте також: "За відчуттями я підходжу для цього місця": Шумахер хоче зайняти місце Гемілтона в Мерседес

Раніше пілот Альпін П'єр Гаслі заявив, що він знав про переговори між Феррарі та Льюїсом Гемілтоном, які призвели до майбутнього переходу британця до складу Скудерії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK