Керівник Феррарі: Дзвінок Сайнсу з новинами про Гемілтона був одним із найважчих

При цьому Фредеріку Вассеру довелося пояснюватися ще й перед своїм другом Тото Вольффом.
14 лютого, 09:41
Фредерік Вассер та Карлос Сайнс / Getty Images
Фредерік Вассер та Карлос Сайнс / Getty Images

Керівник Феррарі Фредерік Вассер зізнався, що дзвінок Карлосу Сайнсу з повідомленням про те, що в 2025 році його замінить Льюїс Гемілтон, був для нього одним із "найважчих" телефонних дзвінків, повідомляє Motorsport.

Він жартома порівняв це з першим дзвінком своєму близькому другу і керівнику команди Мерседес Тото Вольффу після того, як він забрав у австрійця пілота.

Вассер очікує, що, незважаючи на очевидне розчарування у зв'язку із втратою місця в команді, іспанець залишається повністю відданим справі цього року, наполягаючи на тому, що команда продовжить підтримувати його.

"Як ви розумієте, це був не найпростіший дзвінок у моєму житті. Я повністю переконаний, що він дуже професійний гонщик, що він розуміє, що попереду на нас чекає довгий сезон, що це величезні можливості", - сказав Вассер.

"У нас була довга дискусія, тож, як ви розумієте, я повністю підтримаю Карлоса. Він повністю відданий справі, і ми знаємо, що нам доведеться виконувати цю роботу разом. Разом ми професіонали".

Читайте також: Мерседес може взяти на місце Гемілтона "нового Ферстаппена"

Нагадаємо, що днем ​​раніше Феррарі провела презентацію нового боліда та лівреї. На ISPORT можна ознайомитись із вже представленими машинами та їх лівреями на сезон-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK