Пілот Вільямс прокоментував підвищений до нього інтерес

Алекс Албон не став заперечувати чуток.
16 лютого, 16:28
Алекс Албон / Getty Images
Алекс Албон / Getty Images

Пілот Вільямс Алекс Албон прокоментував інтерес до нього з боку Ред Булл і Мерседеса.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що "бики" запропонували Албону попередній контракт, а Мерседес може замінити тайєма Льюїса Хемілтона.

Сам Албон не став заперечувати, що з ним зв'язувалися інші команди, але заявив, що зараз зосереджений тільки на виступах за Вільямс.

"Я б не став заперечувати цього і заявляти, що навколо цієї ситуації не було ніяких питанням і розмов. Але, по правді кажучи, для мене це не зовсім зона особистої відповідальності, такими питаннями головним чином займаються мої менеджери. Я ж зосереджений на пілотажі.

Прямо зараз мені дуже хочеться подивитись на те, як розвиватиметься наш болід, як він покаже себе в Бахрейні та загалом у перших 4-5-6 гонках сезону. Щоб отримати уявлення про прогрес, якого ми, я сподіваюся, змогли досягти як команда.

Уся моя увага зосереджена на виступах за Вільямс, саме тут я себе бачу. Але темпи прогресу теж дуже важливі, так що подивимося. У мене не дуже далекоглядний погляд на ситуацію на ринку пілотів, але так, зараз багато чого змінюється, в паддоку ходить багато різних чуток", - наводить слова Албона racingnews365.

Раніше також Росберг заявив, що не здивований переходом Хемілтона у Феррарі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Алекс Албон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK