Перехід Гемілтона до Феррарі може спровокувати перехід конструктора Ред Булл

Можливо, укладання контракту із семиразовим чемпіоном світу має значно більше плюсів, ніж здавалося раніше.
18 лютого, 14:57
Едріан Ньюї / Getty Images
Едріан Ньюї / Getty Images

Майбутній перехід Льюїса Гемілтона до Феррарі може призвести до ще одного несподіваного переходу.

Як повідомляє Planet F1 з посиланням на AutoSprint, йдеться про конструктора Ред Булл Едріана Ньюї. Такого висновку дійшов колишній гонщик Скудерії Іван Капеллі.

"У Гемілтона величезний досвід, він може зробити важливий внесок у Феррарі. Він може забезпечити різні ритми і бачення для майбутнього планування", - заявив Капеллі.

"Він сам по собі не викривить продуктивність, тому що він керує машиною, а не проєктує її. Однак це може відкрити горизонти майбутнього для деяких інженерів, які досі не розглядали можливість роботи у Феррарі".

"Той факт, що Гемілтон приєднався до Феррарі, робить команду більш привабливою і для технічних фахівців, і перш за все я говорю про Едріана Ньюї. Ми є свідками прибуття семиразового чемпіона світу до Маранелло, який дає уявлення про те, що майбутнє спроєктоване у напрямку чогось іншого”.

Читайте також: Перес: Я відчуваю, що цього року я краще готовий до боротьби за перемоги

"Окрім маркетингу та повернення на комерційний рівень, я вважаю, що саме в цьому полягає додаткова цінність Гемілтона для Феррарі. Я вважаю, що в цьому суть цього приходу".

Раніше стало відомо, що Мерседес не розглядає варіанти з потенційним поверненням до Формули 1 Себастьяна Феттеля чи Ніко Росберга.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK