Єдина радість на старті жахливого сезону: Арсенал відправив пілоту Формули 1 іменний подарунок

У П'єра Гаслі знайшовся привід на якийсь час забути про те, який же поганий болід йому дістався цього року.
6 березня, 19:56
П'єр Гаслі / Getty Images
П'єр Гаслі / Getty Images

Результати передсезонних тестів Формули 1 підтвердили повідомлення журналістів про те, що Альпін побудував чи не найгірший болід у всьому пелотоні.

Це також було помітно під час Гран-прі Бахрейну, який відкривав 75-й сезон "королеви автоспорту". Незабаром після гонки команда повідомила про відхід технічного директора та глави відділу аеродинаміки.

Ще до цього з'явилася інформація, що в нинішньому проєкті команди розчаровані пілоти П'єр Гаслі та Естебан Окон, які не продовжуватимуть контракти з французьким колективом після закінчення сезону.

І поки команда розпадається на частини, лондонський Арсенал зробив Гаслі подарунок, який поки що можна назвати для гонщика головною світлою плямою у сезоні.

"Каноніри" відправили 28-річному французу іменну футболку з десятим номером, під яким виступає у Ф1. До того ж футболка розписана автографами гравців команди Мікеля Артети.

Читайте також: Расселл: Кожна команда Формули 1 має спробувати підписати Ферстаппена

Нагадаємо, що цього тижня відбудеться другий гоночний етап Формули 1 сезону-2024. Цього разу пілоти виступатимуть у Саудівській Аравії. І як у випадку з Бахрейном заїзд відбудеться не в неділю, а в суботу (9 березня).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK