Ферстаппен: Поки у Ред Булл все виходить, мені немає сенсу йти

Нідерландець чесно заявив, що до зміни регламенту у 2026 році він навряд чи замислиться про відхід з команди.
6 березня, 20:38
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

Скандал у Ред Булл, який не йде на користь команді, не дуже турбує її триразового чемпіона світу в особі Макса Ферстаппена.

Те, що відбувається в його колективі, не впливає на настрій нідерландця, який не збирається йти, незважаючи на повідомлення про його можливий перехід до Мерседеса.

Діючий контракт Ферстаппена з "биками" розрахований до кінця 2028 року, і гонщик не шкодує про своє рішення підписати таку довгострокову угоду.

"Це завжди було головною метою. Ось чому ми підписалися на такий довгий термін, щоб залишатись тут", - цитує Макса Motorsport.

"І, звичайно ж, йдеться про характеристики автомобіля. У 2026 році це буде свого роду знаком питання з урахуванням нових правил".

Читайте також: Ауді завершила угоду з викупу Заубера

"Але я знав це, підписуючи контракт. Я теж знаю, що вони зробили для моєї кар'єри, вірно? Так що так, намір, звичайно, полягає в тому, щоб залишитися в цій команді, тому що мені це дуже подобається. Тут я дуже щасливий. Так що поки у нас все виходить, у мене немає причин йти".

Раніше пілот Мерседес Джордж Расселл заявив, що всі команди Формули 1 повинні спробувати підписати Макса Ферстаппена, якщо представиться подібна можливість.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ред Булл Макс Ферстаппен

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK