Боттас розповів, що надихає його продовжувати ганятися

Фернандо Алонсо став для нього орієнтиром.
19 березня, 17:35
Валттері Боттас / Getty Images
Валттері Боттас / Getty Images

Валттері Боттас зізнався, що Фернандо Алонсо слугує для нього орієнтиром.

34-річний пілот Заубера має намір виступати ще кілька років, надихаючись прикладом іспанського ветерана. Також Боттас зізнався, що лише нещодавно зумів знайти баланс, який дозволяє йому отримувати задоволення від перегонів.

"Коли спостерігаєш за Фернандо, це доволі сильно мотивує. Він досі виступає відмінно. Він уже не хлопчик, але я б не сказав, що це хоч якось позначилося на його швидкості.

Скільки виступатиму я? Не хочу називати число. 40 років - звучить як велика величина. Зараз мені 34, але я можу легко ганятися ще п'ять років або на кшталт того.

Я був налаштований занадто серйозно, особливо на початку кар'єри. Це не дозволяло підтримувати рівень енергії та фізичної готовності. Я був зайнятий Ф-1 24 на 7, нічого іншого фактично не існувало. Ти немов підпалюєш свічку з обох кінців.

У підсумку я зрозумів, що мені підходить, коли є інші речі за межами Ф-1. Так ти відволікаєшся від спорту. Коли я повертаюся на вікенд, то справді хочу там перебувати і радий перемагатися", - наводить слова пілота офіційний сайт серії.

Раніше також Хемілтон заявив, що Мерседес незабаром знову стане домінуючою силою .

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Валттері Боттас

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK