Стюарди почали розслідування щодо інциденту аварії Расселла

Фернандо Алонсо міг стати причиною.
24 березня, 08:59
Болід Джорджа Расселла / Getty Images
Болід Джорджа Расселла / Getty Images

Фернандо Алонсо був викликаний до стюардів щодо епізоду з аварією Джорджа Расселла, пише Sky Sports.

Нагадаємо, бриатнський пілот врізався в огорожу на останньому колі, перегони було завершено в режимі віртаульного сейфті-кара.

Стюарди підозрюють, що причиною аварії могло бути блокування з боку Фернандо Алонсо. Іспанець уже заявив, що не планував нічого подібного.

"Очевидно, я був сконцентрований на тому, що переді мною, а не позаду. Останні 15 кіл у мене були деякі проблеми з батареєю, з розгортанням, тож я явно дещо зазнавав труднощів наприкінці перегонів - я не можу фокусуватися на боліді, який йде позаду", - розповів пілот Астон Мартін.

Джордж Расселл, своєю чергою, також не став звинувачувати опонента, проте визнав, що дії Алонсо цілком могли змусити його самого припуститися помилки.

"Я не збираюся ні в чому звинувачувати Фернандо - принаймні, поки сам не побачу всі дані. Я перебував прямо позаду нього протягом багатьох кіл. І перед поворотом відставав на півсекунди. А потім він різко сповільнився, після чого знову натиснув на газ. Я такого не очікував і цей маневр став для мене сюрпризом. І тут вина лежить на мені. Але цікаво те, що Фернандо викликали до стюардів - мені цікаво, що вони скажуть", - розповів Расселл.

Нагадаємо, з результатами Гран-прі Австралії ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK