Ред Булл не виключає можливості повернення Сайнса

Іспанець розглядатиметься як кандидат на місце за кермом боліда австрійської команди у 2025 році.
28 березня, 11:50
Карлос Сайнс / Getty Images
Карлос Сайнс / Getty Images

Переможець Гран-прі Австралії Карлос Сайнс залишається безробітним на 2025 рік, оскільки Феррарі вирішила не продовжувати з ним угоду.

Одним із варіантів продовження кар'єри 29-річного іспанця називається Ред Булл, за який гонщик так і не мав можливості виступати, задовольняючись лише місцем у Торо Россо.

За словами керівника "биків" Крістіана Хорнера, кандидатура Сайнса обов'язково буде розглянута, коли команда думатиме про те, хто стане партнером Макса Ферстаппена в наступному сезоні.

"Ми, Ред Булл, хочемо виставити на стартову решітку найкращу пару гонщиків, яку тільки можемо. Але іноді потрібно дивитися на кандидатів за межами нашої гоночної системи", - цитує Хорнера Motorsport.

"Судячи з такого виступу (Сайнса в Мельбурні), не можна виключати будь-яку можливість. Так що я думаю, що нам просто потрібно витратити час, щоб вирішити (хто займе місце за кермом боліда в 2025 році)".

Читайте також: Власники Формули 1 домовилися про придбання MotoGP

"Очевидно, що гонка Чеко (Переса) була зіпсована. Він також чудово розпочав сезон, тому ми не поспішаємо. Карлос — єдиний гонщик, який переміг Ред Булл за останній рік, тому він, схоже, наш ворог".

Раніше керівник Мерседес Тото Вольфф заявив, що він упевнений у майбутній співпраці німецької команди з Максом Ферстаппеном.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK