Вольфф: Гемілтон не заглядається на нинішню форму Феррарі

Керівник Мерседес упевнений, що пілот його команди не втрачає концентрацію з огляду на те, як добре виступає майбутній колектив британця.
3 квітня, 11:05
Шарль Леклер та Льюїс Гемілтон / Getty Images
Шарль Леклер та Льюїс Гемілтон / Getty Images

У нинішньому сезоні Мерседес має певні проблеми з темпом, які не дозволяють команді боротися за місця на подіумі.

Льюїс Гемілтон стабільно програє дуель своєму напарнику Джорджу Расселлу. У той же час майбутня команда британця Феррарі намагається нав'язати боротьбу Ред Булл.

Хтось може подумати, що семиразовий чемпіон світу вже подумки перебуває у Маранелло, проте керівник "срібних стріл" Тото Вольфф так не вважає.

"Очевидно, він перебуває в ситуації, коли, з одного боку, дуже неприємно бачити, що в нас щось не виходить. З іншого боку, подивіться через паркан. Дуже добре, що там відбувається (у Феррарі). Але сьогодні це не його головний пріоритет", - цитує австрійця Motorsport.

"Ми люди. Дані не приймають рішення. Люди їх приймають. Тож ми не зупиняємося. Я не сиджу тут і не зупиняюся. Навпаки, я думаю про те, що ще нам потрібно зробити і як ми можемо підштовхнути нас вперед".

Читайте також: Цунода є аутсайдером у боротьбі за місце в Ред Булл

Нагадаємо, що у п'ятницю, 5 квітня, стартує четвертий етап Формули 1 сезону-2024. У Судзуці пройде Гран-прі Японії. На ISPORT можна ознайомитись з розкладом гоночного вікенду.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK