Оновлення Астон Мартіна зробили болід складним в управлінні

Британський колектив поки що лише розчаровує своїми результатами.
21 травня, 10:06
Фернандо Алонсо / Getty Images
Фернандо Алонсо / Getty Images

За підсумками Гран-прі Емілії-Романьї, який завершився перемогою пілота Ред Булл Макса Ферстаппена, Астон Мартін заробив лише два очки: Ленс Стролл фінішував дев'ятим, а Фернандо Алонсо у свою чергу опинився останнім.

За словами керівника британської команди Майка Крака, оновлення, які були привезені до Імоли, ймовірно, пішли далеко не на користь.

"Складно добре виступити в Імолі, коли починаєш з того, з чого починали ми. Ми пішли з двома очками, що я вважаю досить хорошим результатом. Він показує, що машина все ще здатна багато на що", - цитує Крака Motorsport.

"Але ми також побачили, що керувати болідом складно. На вихідних у нас було кілька поганих моментів. Учорашній випадок насправді вплинув на нас найбільше, тому що з цього моменту ми справді були у скрутному становищі".

Читайте також: Прем'єр Таїланду провів переговори про проведення в країні Гран-прі

"Ми хотіли дізнатися більше, тому вирішили стартувати з піт-лейну, внісши зміни в машину, щоб подивитися, чи зможемо ми зробити щось краще. Ми хотіли добитися більшого від того, що ми зробили".

Нагадаємо, що після семи гоночних етапів Астон Мартін заробив 44 очки, що дозволяє команді посідати п'яте місце у Кубку конструкторів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK