Сайнс не готовий ухвалити рішення про майбутнє, незважаючи на відкритий інтерес з боку Вільямс

Питання про те, де Карлос розпочне 2025 Карлос, залишається відкритим.
9 червня, 22:14
Карлос Сайнс / Getty Images
Карлос Сайнс / Getty Images

Карлос Сайнс втратить своє місце у Феррарі у 2025 році і поки що залишається невідомим, де він продовжить кар'єру у Формулі-1.

Нещодавно керівник Вільямс Джеймс Воулз не став заперечувати, що його команда хотіла б підписати Сайнса. Проте сам Карлос поки що не поспішає із рішенням.

"Звичайно, я ціную інтерес Джеймса і його добрі слова, які він завжди говорить мені. Те ж саме можна сказати і про те, як я ставлюся до нього і його команди. Але реальність така, що я ще не вирішив, де я виступатиму. наступного року, зараз я надто зосереджений", - цитує іспанця Motorsport.

"Прямо зараз моя голова забита кожним вікендом, який ми проводимо. Вихідні проходять, вихідні закінчуються, я борюся за подіуми чи перемоги. Тому дуже складно думати про майбутнє".

Читайте також: Ферстаппен - про проблему з мотором: Ред Булл потрібно проводити чистіші вікенди

"Мені знадобиться деякий час, щоб сісти, поговорити з керівництвом, із самим собою, а потім вирішити, куди я хочу рухатися. Але зараз ще нічого не вирішено".

Раніше Ред Булл продовжив контракт із Серхіо Пересом, що закрило перед Карлосом Сайнсом можливість повернутися. Проте керівник "биків" Крістіан Хорнер розкрив важливу деталь щодо нової угоди із Чеко.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK