Гаслі підписав новий багаторічний контракт з Альпін

Французький пілот продовжить виступи за команду і чекає на нового напарника.
27 червня, 13:02
П'єр Гаслі / Getty Images
П'єр Гаслі / Getty Images

Команда Альпін оголосила про продовження контракту з пілотом П'єром Гаслі.

Термін дії нової угоди з 28-річним гонщиком, чий договір закінчувався наприкінці цього року, не розкривається, проте повідомляється, що вона є довгостроковою.

Як говориться в заяві на офіційному сайті Альпін, французький гонщик продовжить виступати у складі команди не тільки в сезоні 2025 року, а й надалі.

Читайте також: Альпін визначився з претендентами на місце Окона

"Я почуваюся як вдома у цій чудовій команді. Я насолоджуюся тим, що є частиною і проекту у Формулі-1, і ширшого бачення компанії Альпін. Я тут офіційно вже понад 18 місяців, і планом завжди було вибудовування довгострокового проекту разом із командою. Хоча на трасі сезон поки що складається важко, я все ще вірю в проект і нікуди не йду.

Я задоволений внесеними змінами, наполегливою роботою та напрямком, який обрала команда. У співробітниках та ресурсах колективу закладено великий потенціал. Я з натхненням чекаю на майбутнє, а саме зараз зосереджений на повсякденних деталях, завдяки яким ми прагнемо поліпшити наші результати", - заявив Гаслі.

Нинішній сезон є для Гаслі другим у складі Альпін. За 32 старти у французькій команді пілот набрав 67 очок, а також посів у 2023 році третє місце у спринтерській гонці Гран-прі Бельгії та третє місце на Гран-прі Нідерландів.

У поточному сезоні Гаслі займає 15-ту позицію в особистому заліку пілотів, маючи у своєму активі п'ять балів.

Ім'я майбутнього напарника француза замість Естебана Окона, який залишає команду після цього сезону, буде названо пізніше.

Раніше керівник Альпін розповів, яким пілотом команда має намір замінити Окона.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: П`єр Гаслі Альпін

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK